Polskie-Forum.pl

Wolne i niezależne forum dyskusyjne / opinie polityczne / aktywność obywatelska / patriotyzm / Polska / wolna dyskusja

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Podróże po Europie - Gdzie byliście
PostNapisane: 12 mar 2010, 14:36 
Czytelnik

Witam serdecznie.

Ot będę szczęśliwszy jeśli ktokolwiek znajdzie na tej stronie coś co go zaciekawi Podróże po Europie

Poza tym wpisujcie gdzie byliście i co ciekawego widzieliście

O czym stronka...? Otóż, przez ostatnich 6 latek razem z moją kobitką trochę sobie pojeździliśmy po Europie i chcieliśmy się podzielić naszymi fotkami i doświadczeniami. Nadmienię, iż każda fotografia ma możliwość pobrania w dużej rozdzielczości, więc jeśli komuś któraś spasuje na tapetkę to będzie mi niezmiernie miło.

Z góry dziękuje za wszelkie uwagi.

Aha... Chciałbym dodać, że absolutnie wszystkie fotografie (włącznie z chmurkami w nagłówku) są własnoręcznie wykonane i są moja własnością. (Piszę to, bo zauważyłem że czasem te kwestie są dość drażniące)

Tytuł: Re: Podróże po Europie - Gdzie byliście
PostNapisane: 12 mar 2010, 16:56 
Moderator

Witamy serdecznie i zapraszamy do dzielenia się z nami swoimi wrażeniami i pamiątkami z wielkich podróży.

PostNapisane: 12 mar 2010, 19:36 
Czołowy Publicysta

Zdjęc wklejac ,nie bede,bo za duzy dla mnie zachód,ale moge sie pochwalić(jesli chodzi o Europę),ze 1,5 roku temu byłem na Krecie i bardzo polecam.Klimat ponoc dla czlowieka najbardziej optymalny,ludzie zyczliwi,no i ładnie.Duzo rodaków ze szkół hotelarskich.

PostNapisane: 12 mar 2010, 20:53 
Stażysta

kev napisał(a):
,ze 1,5 roku temu byłem na Krecie i bardzo polecam.Klimat ponoc dla czlowieka najbardziej optymalny,ludzie zyczliwi,no i ładnie..

Jakies 27+ lat temu zeglowalem po Morzu Egejskim...Saloniki,Ateny,
Kreta,Samos,Lesbos,Limnos- Canakkale(Turcja),Morze Marmara,Istambul,przejscie przez Bosfor na Morze Czarne do Warny.
Klimat na wyspach greckich -wspanialy. No i ten zapach wysp ,ktory mozna
poczuc w czasie nocnej wachty na jachcie,nie widac a pachnie anyzem...
Ludzie ,to prawda ,zyczliwi. Na malych wysepkach,nie wymienionych tutaj, ,gdzie tylko jacht moze zawinac,brak turystow,ludzie
podziela sie wszystkim.
A ta muzyka- Zorba sie klania... ;)

PostNapisane: 13 mar 2010, 00:11 
Czytelnik

Zajefajnie... a pomyśleć że patent sternika mam i mógłbym się pokusić o jakiś wakat na żaglach. Wtedy to dopiero miałbym fotek do dodawania.

Zazdroszczę Ci Shamal... ale zdrowo.
gdybyś kiedyś miał czas to wklej parę fotek na mojej stronce to je ładnie wyeksponuje

Cytuj:
Zdjęc wklejac ,nie bede,bo za duzy dla mnie zachód,ale moge sie pochwalić(jesli chodzi o Europę),ze 1,5 roku temu byłem na Krecie i bardzo polecam.Klimat ponoc dla czlowieka najbardziej optymalny,ludzie zyczliwi,no i ładnie.Duzo rodaków ze szkół hotelarskich.

Moja siostra mieszka w tamtych regionach a dokładnie na Cyprze, wiem mam częste relacje i potwierdzam że klimat jest tam boski.

PostNapisane: 19 mar 2010, 13:42 
Czytelnik

Noo... parę nowych galerii dorzuciłem... Z z tymi z Polski to jeszcze parę dni mi zejdzie, bo muszę 50km jechać żeby płyty na których są te fotki wziąć.

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]